Om oss

Vi är ett ungt och expansivt företag som tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av ventilationsfilter under varumärket SC LUFTFILTER.

Vi är det lilla företaget med de stora möjligheterna. Korta beslutsvägar, små omkostnader, egen tillverkning samt ett nära samarbete med våra leverantörer ger Dig rätt produkt till rätt pris i rätt tid.

Det är mycket glädjande och inspirerande för oss att se hur fler och fler i branschen ser oss som en naturlig samarbetspartner för framtiden. Detta visar att vi har hittat rätt spår i vår ambition att överträffa våra kunders krav på kvalitet, miljö och inte minst service. Vill ni veta mer om oss så är ni välkomna att kontakta oss.

Testa oss du också – vi lovar att ”anstränga oss lite mer”.

Om os på Scandcenter, man vid lastbil

arbetskollegor gruppbild2

Mitt på den bördiga Varaslätten i Västra Götaland ligger SC Luftfilter AB

Bolaget SC Luftfilter AB bildades 2003 med inriktning på import och försäljning av ventilationsprodukter.

Hösten 2005 startade vi vår egen produktion av miljövänliga ventilationsfilter. Sedan dess har vi haft en mycket positiv tillväxt vid vår anläggning med tillverkning, lager och kontor. År 2021 omsatte vi ca 30 MSEK och vi är ca 20 anställda. År 2023 bytte vi namn till SC Luftfilter AB. Vi satsar på Svensktillverkade filter!

Vår målsättning och ambition har alltid varit att utvecklas tillsammans med våra kunder – nöjda kunder är vår bästa marknadsföring.

glada medarbetare pa produktionsgolvet