Info

HenrikPersson

Vi förstärker vårt team!

Den 21 juni börjar Henrik Persson hos oss på SC Luftfilter AB.

Henrik har arbetat i ”luftfilter och ventilationsbranschen” i drygt 25 år och har mycket stor erfarenhet av försäljning och teknik mm.

Ni når Henrik på telefon 070-579 92 00 eller e-post henrik@scluftfilter.se. Henrik utgår ifrån Katrineholm.

Välkommen till SC Luftfilter Henrik!

Vår säljorganisation har mångårig erfarenhet från branschen och kan tryggt vägleda dig till bästa lösning och produkt.

glada medarbetare pa produktionsgolvet

Scandcenter AB byter namn till SC Luftfilter AB

Under senaste året har vi satsat hårt på vår utveckling – vi kallar det SC Luftfilter 2.0

Mycket nytt men samma fantastiska produkter som tidigare med fokus på hållbarhet, bästa prestanda och inte minst personlig service.

Vi växer – och vi gör allt detta med hållbar lönsamhet, vilket skapar möjlighet att satsa ännu mer! Framtiden ser ljus ut – vår resa fortsätter!

Scandcenter foretagspresentation 2022 1

Det här är SC Luftfilter!

Klicka på länken för att ta del av vår företagspresentation.

Läs företagspresentationen online

Ladda ner företagspresentationen

lastbil

Personlig leverans

Vi erbjuder möjligheten att personligen leverera era filter med vår egen lastbil. Vi bestämmer dag och tid när ni vill ha er leverans och ni får personlig kontakt med oss vilket gör detta till ett säkert och effektivt leveranssätt.

Vi kör också regelbundet vissa turer under veckan vilket betyder att även små leveranser kan ni få utkörda på detta sätt. Det finns även möjlighet att vi tar med förbrukade filter tillbaka och ser till att de tas omhand och förbränns på bästa sätt.
Detta sparar tid och pengar för er!

rosa filter

HoKu-ram framtidens filterram

Vi har en unik brännbar ram på våra påsfilter som består av komposit (70 % trä och 30 % återvunnen plast). Otroligt populär både för stabilitet, låg vikt, enkel kvittblivning. Ramen har minimalt med plast vilket vi alla måste bidra till en minskning av. Hållbarhet, miljö, koldioxidavtryck är en stor del av vår gemensamma framtid. Genom att välja produkter med fokus på miljö och hållbarhet så kan vi alla bidra på ett enkelt sätt, hur tänker ert företag kring detta? Kontakta oss för mer information!

filter energiklass 1

Energisnåla filter är avgörande för en god totalekonomi

På vårt filter ePM10 60% som primärt används som frånluftsfilter har vi bästa energiklass nämligen A+ enligt Eurovent 4/21 (testprotokoll från RISE). Tänk på att energisnåla frånluftsfilter är i princip lika viktigt som energisnåla tilluftsfilter. Oftast har du grövre smuts via frånluften vilket innebär att tryckfallet stiger betydligt snabbare och därmed får fläktarna kämpa hårdare vilket kostar mer energi.

Det är stor skillnad på filter och filter, vi arbetar enbart med beprövade och branschledande råvaror i vår produktion. Som kund kan ni känna er helt säkra på att våra produkter är av absolut högsta kvalité och prestanda.

SC Dunk

Spara energi med ett rent system

Prova vårt effektiva rengöringsmedel anpassat för bland annat värmeväxlare.

Genom att rengöra ert ventilationssystem så sparar ni energi. Använd vårt rengöringsmedel SC Coilclean som är speciellt framtaget för detta ändamål. Verkningsgraden före och efter rengöring visar god effekt.

Kontakta oss för information!